Požadované vzdelanie: Stredoškolské

Home / Ponuka práce / Požadované vzdelanie: Stredoškolské

Opravár priemyselných čerpadiel – špecialista

Miesto výkonu práce: Trnava
Požadované vzdelanie: Stredoškolské vzdelanie – technického smeru
Jazykové znalosti: bez požiadavky na znalosť jazyka
Druh pracovného pomeru: HPP
Mzda: 800 – 1200 Euro brutto mesačne
Viac
Popis práce:
– Samostatne pracujúci opravár čerpadiel, alebo potrubných systémov
– Opravovanie priemyselných čerpadiel na základe technických znalostí
– Realizácia opráv čerpadiel v servisnej dielni a v prevádzkach u zákazníkov (práca spojená aj s cestovaním po celom Slovensku)

Požiadavky:
– Samostatný špecialista na opravy priemyselných čerpadiel
– Technická znalosť danej oblasti
– SŠ technického smeru
– Minimálne 2 roky praxe na podobnej pozícii
– Zámočnícke práce
– Zváračský preukaz (elektróda)
– Prac. doba 6:45 – 15:15 hod

Spoločnosť pre ktorú robíme výber kandidátov na danú pracovnú pozíciu:
– Výrobná spoločnosť

Majster výroby – SŠ

Miesto výkonu práce: Okres Hlohovec
Požadované vzdelanie: Stredoškolské vzdelanie  v odbore biotechnológia, potravinárstvo, poľnohospodárstvo, elektrotechnika, technické zameranie
Jazykové znalosti: Anglický jazyk – výhodou
Druh pracovného pomeru: HPP
Mzda: Od 1700 – 2200 Eur – finálna výška mzdy bude závislá od seniority kandidáta
Viac
Popis práce:
– Plánovanie a riadenie výrobných činností, činnosti zmien, plánovanie vzdelávania zmenových pracovníkov – zvyšovanie kvalifikácie, zastupiteľnosť
– Plánovanie školení, monitorovanie, analyzovanie a vyhodnocovanie kľúčových indikátorov výkonnosti procesu (KPI)
– Schvaľovanie a dopĺňanie predkladaných pracovných povolení
– Príprava pracoviska na údržbárske a investičné akcie, organizovanie, kontrola a preberanie údržbárskych prác a investičných akcií,
– Zabezpečenie chodu výroby biopalív a krmovín v zmysle plánu výroby,
– Vypracovávanie podkladov pre hodnotenie strediska, aplikácia záverov z analýzy,
-Hodnotenia strediska za účelom úspory nákladov, požadovanej kvality produktov výroby a optimalizácie využitia ľudských zdrojov a technológií
– Kontrola dodržiavania technologickej a pracovnej disciplíny, ako aj zásad bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, protipožiarnej ochrany, ochrany ŽP, legislatívy platnej pre daný typ prevádzky vrátane colných predpisov a nariadení
– Zabezpečenie hygieny a sanitácie v pridelenej prevádzke podľa požiadaviek ISO 9001, 14001 a GMP plus
– Príprava/kontrola/schvaľovanie objednávok, zmlúv a faktúr v dokument manažment systéme
– Príprava podkladov/kontrola pre informačný systém ORACLE ( ako SAP) a systém hlásenia udalostí vo výrobe C-Desk
– Zodpovednosť za dodržiavanie a zlepšovanie SMK, SEM a SMBP, HACCP, SVP
– Zodpovednosť za dodržiavanie zaškoľovacieho plánu nových zamestnancov
– Spolupráca s HR oddelením pri výberovom konaní nových zamestnancov
– Implementácia optimalizačných opatrení do výrobného procesu
– Realizácia testov za účelom optimalizácie výrobných nákladov, kvality produktov a navýšenia kapacity výroby

Požiadavky:
– SŠ vzdelanie v odbore biotechnológia, potravinárstvo, poľnohospdárstvo, elektrotechnika, technické zameranie
– počet rokov praxe – min. 8 rokov
– znalosť AJ výhodou
– MS Word, Excel, Outlook – pokročilý
– VP typu B

Výhody:

– jednozmenný flexibilný prac. čas (cca od 7:00 do 15:30 hod.)
– 13. a 14. plat
– príspevok zamestnávateľa do DDS 3.piliera
– príspevok na stravovanie
– príspevok pri narodení dieťaťa, sobáši, na dochádzanie
– referral program (odmena za nástup nového zamestnanca)
– zamestnanecké zľavy v podnikovej predajni

Spoločnosť pre ktorú robíme výber kandidátov na danú pracovnú pozíciu:
– Výrobná spoločnosť

Kuchár

Miesto výkonu práce: Trnava
Požadované vzdelanie: Nadstavbové / vyššie odborné vzdelanie (kuchár)
Jazykové znalosti: bez požiadavky
Druh pracovného pomeru: HPP
Mzda: Od 1100 Eur – po skúšobnej lehote možnosť zvýšenia mzdy až do 200 eur
Viac
Popis práce:
– Príprava jedál Al á Carte
– Príprava jedál obedového menu
– Vegetariánsko – vegánska reštaurácia

Požiadavky:
– SŠ vzdelanie v odbore kuchár
– min. 6 mesiacov prax na pozícii kuchára
– byť schopný pripravovať vegetariánske a vegánske jedlá
– VP typu B

Výhody:

– prac. doba od PO – PIA v čase od 8:00 do 16:30 hod.
– možnosť zárobku navyše v sobotu pri podujatiach
– stravovanie priamo v prevádzke (bezplatne

Spoločnosť pre ktorú robíme výber kandidátov na danú pracovnú pozíciu:
– Vegetariánsko- vegánska reštaurácia